• Armband - hart

  Asarmband Hart

  129,00
 • assieraden lederen armband

  Brede Lederen As Armband

  119,00
 • Dunne Lederen As Armband ( Bruin of Rood-Oranje)

  Dunne Lederen As Armband ( Bruin of Rood-Oranje)

  119,00
 • 205 Armband Leder en RVS

  129,00
 • Asarmband Leder en RVS

  Asarmband Leder en RVS

  129,00
 • Asarmband Leder en RVS

  Asarmband Leder en RVS

  129,00
 • Asarmband Leder en RVS

  Asarmband Leder en RVS

  129,00

Bronzen urnen van Geert Kunen – Urnenonline.nl

Bent u op zoek naar een prachtige en duurzame urn om de as van uw dierbare te bewaren? Dan zijn de bronzen urnen van Geert Kunen wellicht iets voor u. Deze urnen zijn met de hand gemaakt door de bekende Nederlandse kunstenaar Geert Kunen en worden door ons verkocht.

De bronzen urnen van Geert Kunen zijn stuk voor stuk unieke kunstwerken. De urnen zijn gemaakt van hoogwaardig brons en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke urn of een moderne urn met een abstracte vormgeving, bij Geert Kunen vindt u gegarandeerd een urn die past bij uw persoonlijke smaak en wensen.

Brons is een duurzaam en sterk materiaal dat zich uitstekend leent voor het maken van urnen. De urnen van Geert Kunen zijn dan ook geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo kunt u de urn van uw dierbare op een mooie en betekenisvolle plek in uw tuin plaatsen, waar u op elk moment van de dag even bij uw dierbare kunt zijn.

Urnenonline.nl is dé specialist op het gebied van urnen en biedt een ruim assortiment aan urnen van verschillende materialen en ontwerpers. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle levering. Bestel vandaag nog uw bronzen urn van Geert Kunen bij urnenonline.nl en geef uw dierbare een waardige en blijvende herinnering.